home
Hotell
Destinationer
Thailandsguide
Transport
Provinser
Osett Paradis
Language
Tid i Koh Tao är 18:23 (GMT+7)
Hotel Promotion Rates
Var vill du bo ?
Ankomstdatum / Incheckning:
  
Avresedatum / Utcheckning :
  
Vistelse:
nätter
vuxen / barn:

all

Var vill du bo ?

change

Bangkokområdet

change

Phuket

change

Koh Samui

change

Krabi, Koh Lanta, Phi-Phi

change

Pattaya, Chonburi

change

Koh Chang, Trat

change

Hua Hin, Cha Am

change

Chiang Mai
or
Hitta närliggande platser:

Ytterligare filter:
4 star or better 3 star or lower
3 star or better 2 star or lower

Valuta: SEK
Sortera:
rooms available limited rooms on request sold out

De mest populära hotellen i Koh Tao denna månad:

Koh Tao, Sai Daeng Beach
reviews
Resenärers betyg 9.9
668~954 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Thian Og Bay
reviews
Resenärers betyg 8.9
från 827 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Jansom Bay
reviews
Resenärers betyg 8.5
från 519 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Laem Yai Nee
reviews
Resenärers betyg 7.3
449~612 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Taasak Bay
reviews
Resenärers betyg 7.2
från 263 kr
rekommenderat
dates
Nang Yuan Island
reviews
Resenärers betyg 6.9
från 596 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Mae Haad
reviews
Resenärers betyg 8.7
från 835 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Ao Muong
reviews
Resenärers betyg 8.1
från 596 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Mae Haad
reviews
Resenärers betyg 8.0
från 692 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Taa Sak
reviews
Resenärers betyg 7.7
från 334 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Mango Bay
reviews
Resenärers betyg -/-
från 489 kr
rekommenderat
dates
Koh Tao, Chalok Baan Kao
reviews
Resenärers betyg 8.3
från 286 kr
dates
Koh Tao, Tanote Bay
reviews
Resenärers betyg 8.3
från 358 kr
dates
Koh Tao, Sairee Beach
reviews
Resenärers betyg 7.3
från 215 kr
dates
Koh Tao, Mae Haad
reviews
Resenärers betyg 7.3
från 477 kr
dates
tillhandahållen av R24.org
hittade hotell:

Weekly deals every day new

Jamahkiri Resort & Spa, Koh Tao
Koh Tao, Thian Og Bay

from 827 kr
Jamahkiri Resort & Spa
Koh Tao, Thian Og Bay
The Tarna Align Resort, Koh Tao
Koh Tao, Sairee Hill

from 715 kr
The Tarna Align Resort
Koh Tao, Sairee Hill
Beach Club by Haadtien, Koh Tao
Koh Tao, Thian Og Bay
Early Bird 30 Days - Save 15%
from 780 kr
Beach Club by Haadtien
Koh Tao, Thian Og Bay
Book Now until 31 Aug 2018 Get 45% OFF!!
book
Haad Tien Beach Resort, Koh Tao
Koh Tao, Thian Og Bay
Early Bird 45 Days - Save 15%
from 1,042 kr
Haad Tien Beach Resort
Koh Tao, Thian Og Bay
Book Now until 31 Aug 2018 Get 40% OFF!!
book

Var vill du bo?
Maehaad Sairee Jansom Guljuea Capejedagang Chalokbaankao Thianog Saidaeng Aoleuk Tanote Capethian Hinwong Mango Nangyuan Koh Tao Map
En guide till Koh Tao
Koh Tao [เกาะเต่า], eller Turtle Island, är ett dykparadis. Den ligger mellan provinserna Surat Thani och Chumpon, och är bara en 2-timmars båtfärd norr om Koh Samui. Det anses vara en av de bästa dykplatserna i den Thailändska Gulfen. Fullt av fantastiska vikar, vita sandstränder, vackra kustnära klippor och kristallklart vatten, Koh Tao är helt enkelt ett himmelrike på jorden. En uppsjö av vattenaktiviteter finns att upptäcka. Det finns många dykskolor på ön för dig som inte vet hur man dyker, men ändå vill utforska den värld under vattenytan som sägs vara bäst i den Thailändska Gulfen. På land, kan du njuta av färska skaldjur på restauranger, dricka tropiska drinkar på en bar vid stranden eller gå runt och shoppa lite souvenirer. Låt kropp och själ slappna av på spa eller få igång adrenalinet med de aktiva sportsaktiviteter som också finns tillgängliga. Koh Tao erbjuder ett brett utbud av boende som passar alla typer av behov, allt från budget till lyxiga alternativ.
Hotell
Sevärdheter
Aktiviteter
Stränder
Transport
Karta
Mae Haad Bay
Alla båtar anländer hit. Det ät naturligtvis välutvecklat, men har ändå lyckats behålla delar av sin charm från den gamla fiskebyn. Valutaväxling, postkontor, statliga kontor och vårdcentral finns i Mae Haad. De flesta dykcenter har ett kontor här. Du hittar även massor av resebyråer, e-posttjänster, stormarknader, cykeluthyrning, bra restauranger och festställen. Några exklusiva resorter ligger på den södra änden.
Sairee Beach
Sairee vita sandstrand sträcker sig cirka 1.7 kilometer längsmed större delen av västkusten, avbruten endast av ett fåtal stora stenblock. Mae Haad är bara en 10-minuters promenad bort. Som det mest populära området på Tao, erbjuder Sairee ett stort utbud av boenden, dykcenter, restauranger, affärer, strandbarer, res- och e-posttjänster, daghem etc.

Här hittar du även ett fiske-museum, Rama Vs klippa, och på vägen till Mae Haad ligger polisstationen, den offentliga skolan och templet.
Jan Som Bay
Privat vik (besökare välkomnas för en symbolisk avgift) med en exklusiv, vacker, högklassig resort och en enkel bungalow. Bara en 10-minuters promenad från Mae Haad.
Gul Juea Beach
Ligger på sydvästra kusten och nås bäst till fots eller med Long Tail Boat. Här finns två enkla, små resorter. En riktig tillflyktsort.
Cape Jeda Gang
På sydvästra kusten, taxibåt rekommenderas, en resort, enkla hyddor och solida bungalows. Du kan inte få det mer privat än detta.
Chalok Baan Kao
Den tredje största stranden, ligger på södra kusten och vetter mot Phangan och Samui. Denna vik är mindre än Sairee, men erbjuder ett liknande utbud av boende, matställen och nattliv. Den är vackert inramad av lagunen Taa Toh i öster och Saan Jao Beach i väster.

Den ansluter också med Thian Og Bay och Sai Daeng Beach. Klippformationen vid Cape Taa Toh liknar en sittande Buddha som ses bäst från utsiktsplatsen belägen mittemot.
Thian Og Bay
Beläget bredvid Chalok Baan Kao. Stor privat vik med en resort, ett spa på sluttningen, en dykskola och en restaurang/bageri på en bergstopp. Massor av Svartspetsiga Revhajar.
Sai Daeng Beach
Med endast två resorter, inbäddade i ett idylliskt landskap med en sandstrand, är den inte bara känd för att ha en skönhet liknande Ao Leuk, utan även för att ligga närmast en av Taos främsta dyk- och snorkelplatser: Shark Island.
Ao Leuk Bay
På vägen till Tanote bay kan du uppleva riktig avskildhet och lugn. Du kan bada eller bara sitta i det kristallklara vattenet, omgiven av fiskar. Här finns tre små, enkla resorter i en spännande omgivning. Ingen lyx.
Tanote Bay
En välbevarad vik, långt från folkmassorna, som har utmärkt snorkling, fem avslappnade resorter, en tysk dykskola och ett dyk - och vattensportscenter med kajaker och vattenskidor.
Cape Thian (Laem Thian)
Ligger mellan Tanote & Hin Wong, en privat udde med en liten vik, utmärkt snorkling och en underbar liten resort. En avsides tillflyktsort med gratis upphämtning. Rekommenderas varmt.
Hin Wong Bay
Beläget på nordöstra kusten, rikligt med korallrev i en naturlig bassäng, fyra små resorter och en dykskola.
Mango Bay
Den enda viken i norr och den nås bara med båt. Det är en liten strand med fantastiska undervattens-sevärdheter. Det finns endast en ny resort och den erbjuder gratis upphämtning.
Nang Yuan Island
Denna unika ö, med en trippel-anslutning till stranden, ligger bara en kort båttur från Koh Tao och har bara en dykresort, vilken passar alla olika budgetar. En perfekt plats för en dag med snorkling, eller för att koppla av efter dagsturisterna har lämnat ön. Nangyuan har en av de vackraste stränderna där du kan sitta och njuta av lugna solnedgångar, inga bilar, trängsel eller hets.

Det finns en restaurang, ett kafé och en liten butik för grundläggande behov. För att skydda miljön, är varken plastflaskor eller burkar välkomna.