home
Hotell
Destinationer
Thailandsguide
Transport
Provinser
Osett Paradis
Language
Tid i Koh Chang är 10:45 (GMT+7)
Hotel Promotion Rates
Var vill du bo ?
Ankomstdatum / Incheckning:
  
Avresedatum / Utcheckning :
  
Vistelse:
nätter
vuxen / barn:

all

Var vill du bo ?

change

Bangkokområdet

change

Phuket

change

Koh Samui

change

Krabi, Koh Lanta, Phi-Phi

change

Pattaya, Chonburi

change

Koh Chang, Trat

change

Hua Hin, Cha Am

change

Chiang Mai
or
Hitta närliggande platser:

Ytterligare filter:
4 star or better 3 star or lower
3 star or better 2 star or lower

Valuta: SEK
Sortera:
rooms available limited rooms on request sold out

De mest populära hotellen i Koh Chang denna månad:

Koh Kood
reviews
Resenärers betyg -/-
från 672 kr
rekommenderat
dates
Koh Chang, Lonely Beach
reviews
Resenärers betyg 8.1
från 732 kr
rekommenderat
dates
Koh Chang, White Sand Beach
reviews
Resenärers betyg 8.1
1,472~1,830 kr
rekommenderat
dates
Koh Kood
reviews
Resenärers betyg 7.9
2,574~2,749 kr
rekommenderat
dates
Koh Chang, White Sand Beach
reviews
Resenärers betyg 7.6
från 294 kr
rekommenderat
dates
Koh Chang, White Sand Beach
reviews
Resenärers betyg 7.2
från 498 kr
rekommenderat
dates
Koh Chang, Klong Prao Beach
reviews
Resenärers betyg -/-
från 996 kr
rekommenderat
dates
Koh Kood
reviews
Resenärers betyg 10.0
1,469~1,619 kr
rekommenderat
dates
Koh Chang, Kai Bae Beach
reviews
Resenärers betyg 8.9
från 1,208 kr
rekommenderat
dates
Koh Mak
reviews
Resenärers betyg 8.7
från 421 kr
rekommenderat
dates
Koh Chang, Kai Bae Beach
reviews
Resenärers betyg 8.2
från 374 kr
dates
Koh Chang, Kai Bae Beach
reviews
Resenärers betyg 8.0
från 374 kr
dates
tillhandahållen av R24.org
hittade hotell:

Weekly deals every day new

Bhumiyama Beach Resort, Koh Chang
Koh Chang, Lonely Beach

from 732 kr
Bhumiyama Beach Resort
Koh Chang, Lonely Beach
Kacha Resort & Spa Koh Chang, Koh Chang
Koh Chang, White Sand Beach

from 1,472 kr
Kacha Resort & Spa Koh Chang
Koh Chang, White Sand Beach
Chang Cliff Resort, Koh Chang
Koh Chang, White Sand Beach

from 498 kr
Chang Cliff Resort
Koh Chang, White Sand Beach
Alina Grande Hotel & Resort, Koh Chang
Koh Chang, White Sand Beach

from 294 kr
Alina Grande Hotel & Resort
Koh Chang, White Sand Beach

Var vill du bo?
Klongsonbay Whitesandbeach Klongpraobeach Kaibaebeach Lonelybeach Bailanbay Bangbaobay Kohmak Kohkood Trad Koh Chang Map
En guide till Koh Chang, Trat
Koh Chang [เกาะช้าง], den största bland de 52 öarna i Trat, är också Thailands näst största ö efter Phuket. De flesta av de natursköna sandstränderna och vikarna ligger på den västra sidan som sträcker sig från norr till söder och inkluderar Klong Son Bay, White Sand Beach, Klong Prao Beach och Kai Bae Beach. Överflödet av naturliga attraktioner och faciliteter som har kontinuerligt förbättrats, erbjuder otaliga aktiviteter. Förutom vackra och långa sandstränder, har Koh Chang även täta skogar, vattenfall, mangroveträd, spektakulära dykställen och omgivande öar såsom Koh Mak, Koh Kood och andra små öar som väntar på att bli utforskade. Tack vare utvecklingen av infrastrukturen kan Koh Chang och de omgivande öarna lätt nås. Du kan ta dig dit med flyg via Trat på fastlandet, med bil och med båt. Resandet på själva ön är också bekvämt. Boendena som finns på ön och dess närliggande öar sträcker sig alltifrån enkla bungalows till lyxiga femstjärniga hotell.
Hotell
Sevärdheter
Aktiviteter
Stränder
Transport
Karta
Klong Son Bay
Nordväst om Koh Chang ligger Klong Son Bay. Det är den första stranden när du stiger av färjan och tar dig ner västerut på ön. Had Klong Son är en bred strand med massor av kokospalmer. Viken har en brygga som lämpar sig för fiskebåtar och är populär bland fiskare eftersom den väl skyddad från starka vindar.

Byn (Baan Klong Son) var ursprungligen belägen längsmed stranden och befolkades i huvudsak fiskare, men har numer expanderat inåt på fastlandet längs landsvägen. Utöver templet och en skola, finns det också en klinik tillgänglig. En del shopping finns, men med ganska begränsat urval.
White Sand Beach (Haad Sai Kao)
White Sand Beach är den mest populära stranden och ligger vid den norra änden av Koh Changs västkust. Den är över två km lång och kantas av klippor och hängande palmer och lövträd. Den södra delen är den mest livliga delen av ön med många affärer, resorter och restauranger. Däremot är den norra delen, förmodligen den mest kända och längst besökta stranden på Koh Chang, numer ganska lugn, trots flödet av turister. På båda sidor av stranden ligger tämligen branta berg täckta av tät regnskog som nästan når till stranden. Stranden är ganska flack, i likhet med nästan alla ställen på västkusten, och är därför mycket lämplig för bad under både hög- och lågvatten.
Klong Prao Beach (Haad Khlong Prao)
Klong Prao Beach är drygt tre kilometer lång sandstrand, som ligger söder om White Sand Beach. Stranden är uppdelad i tre sektioner med två flodmynningar: Khlong Plu i norr och Klong Prao i söder. Det finns många affärer, barer, restauranger, motorcykelsuthyrare och internetcaféer, samtliga i huvudsak belägna vid vägen som går längs Klong Prao Beach.

Körandes mot Kai Bae Beach, ligger mellan Baan Chai Chet och Baan Klong Prao korsningen till vägen som leder till det mest populära och berömda vattenfallet på ön, Khlong Plu Waterfall.
Kai Bae Beach
Kai Bae Beach är beläget på den södra delen av Klong Prao Beach. Denna naturligt vackra strand och den lilla ön är mycket populära vid solnedgång. Vid lågvatten uppenbarar sig Koh Man Nais pittoreska strand och du kan vada över till ön i bröstdjupt vattennivå, även om det rekommenderas att använda antingen båt, kanot eller kajak

En mängd dykaffärer finns på platsen för att assistera med antingen djupdyknings- eller snorklingsturer. Trots antalet tillgängliga boenden på denna del av ön, kan det ibland vara svårt att få tag på rum ibland på grund av den mycket höga efterfrågan.
Lonely Beach (Haad Thanam)
Lonely Beach är en cirka en kilometer lång underbar vykortsstrand söder om Kai Bae Beach. I princip är det den norra delen av Bai Lan Bay (Aow Bai Lan), men den är främst känd som Lonely Beach. Den består av fin vit sand, medan den södra delen är ganska stenig.

Det finns några rev i den södra delen som kan påverka badandet vid lågvatten. I Lonely Beachs by finns många restauranger, barer, souvenirbutiker, stormarknader, internetkaféer och dykskolor.
Bai Lan Bay (Aow Bai Lan)
Bai Lan Bay är cirka 2,5 kilometer lång och ligger vid södra änden av västkusten, efter Kai Bae Beach. Den norra delen av viken kallas för Haad Thanam eller Lonely Beach, vilken är känd för sin sandstrand. I söder är Bai Lan Bay åtskild från den resterande delen av västkusten av en udde. I allmänhet, Lonely Beach undantagen, är viken stenig även om det på den södra delen finns några små sandstränder.

Byn, som ligger vid huvudvägen, består av några butikshus som fungerar antingen som restauranger, butiker eller bensinstationer.
Bang Bao Bay (Aow Bang Bao)
Bang Bao Bay är en mycket väl skyddad vik på sydvästra änden av Koh Chang. Den lilla fiskebyn Baan Bang Bao är byggd på pålar en bra bit ut i viken och har blivit ganska välkänt för sina skaldjursrestauranger och barer mot solnedgången

Byn har också en liten klinik. Ungefär en kilometer åt sydost ligger en utsiktsplats som erbjuder vacker utsikt in emot viken och byn. Direkt bakom utsiktsplatsen finns en mycket vacker sandstrand (Haad Sai Noi). Den är vanligtvis mycket fridfull med endast ett fåtal små restauranger och lokala barer.
Koh Mak
Koh Mak denna betelnötsö, är den tredje största ön i provinsen Trad efter Koh Chang och Koh Kood. Ön ligger söder om Koh Chang och är inte en del av Mu Koh Chang National Park, vilket gör den öppen för besök året om. I motsats till Koh Chang, är Koh Mak en ganska platt ö, bara i sydväst finns det lite kullar

Stränderna är ganska platta och utdragna vid lågvatten. Bortsett från några få undantag, är stränderna enastående vackra och sandiga, särskilt de två största stränderna, "Suan Yai Beach" i väst och "Khao Beach" i söder, som båda är utmärkta för bad.
Koh Kood
Koh Kood är den fjärde största ön i Thailand och den näst största i området efter Koh Chang. Det är den ö i Trad-provinsen som ligger närmast gränsen till Kambodja. Koh Kood är över 23 kilometer lång, nästan 9 kilometer bred och har en storlek på cirka 129 kvadratkilometer.

Den nordligaste punkten ligger cirka 24 kilometer sydost om den sydligaste punkten på Koh Chang (i slutet av Salak Phet Bay). Ön är för närvarande inte alltför utvecklad, men på Koh Kood äger några privata investeringar (inklusive ett privat flygfält) rum.
Trad
Trad provinsen täcker en yta av 2 862 kvadratkilometer och har en befolkning av strax över 220 000 personer. Provinsen inriktar sig främst på jordbruk av till exempel duran, rambutan och mangostan. Under de senaste åren har provinsens huvudsakliga flygplats (TDX) börjat användas av Bangkok Airways och kan bekvämt nås med flyg från Bangkok. Här finns många attraktiva platser såsom Koh Chang, Mai-Shee Island och på fastlandet ligger Mai-Rood Beach, vattenfallet Tharn-Ma-Yom och marknaden Ploy Market som tidigare var en huvudsaklig plats för pärlhandel.