Time is 09:34 in Thailand
från 16 år
2-15 år
Recently searched : The naka phuket bangkok Centara Government C koh chang lagoon res service ?htype= Centara The beach height

Ban krut railway station Hotel Reservation Prachuap Khiri Khan, Thailand.

632806

Suan Bankrut Beach Resort

Prachuap Khiri Khan, Bankrut

A. Bangsapan, Prachuabkhirikhan 77190
Suan Bankrut Beach Resort Bangsapan i Prachuab Khirikhan provins är ett resort med ett miljövänligt koncept och en otvungen atmosfär som ligger på den 12 km långa stranden Ban Krut Beach. Suan Bankrut Beach erbjuder boende i envåningshus i uppfriskande, svala omgivningar där gästerna kan njuta av ostört privatliv. De som vaknar tidigt om morgnarna kan inte gå miste om de praktfulla soluppgångarna, som kan åtnjutas från hotellfönstret.
from
398 kr Book Now Sold out within 950 m
632820

Baan Grood Arcadia Resort & Spa

Prachuap Khiri Khan, Bankrut

Bangsaphan, Prachuabkhirikhan 77190
Baan Grood Arcadia Resort & Spa på Bankrut Beach är ett lyxresort som erbjuder bekvämt boende med alla faciliteter och vacker natur på ett område om 24000 kvadratmeter omgärdat av traditionell thailändsk kultur. Den inhemska ortsbefolkningen står för ett varmt välkomnande och besökare till trakten känner sig snabbt hemma, avslappnade och fjärran från vardagens jäkt och bestyr.
from
340 kr Book Now Sold out Distance 1 km
632188

Keeree Waree Seaside Villa & Spa

Prachuap Khiri Khan, Bankrut

Prachuabkirikhan 77180
Keeree Waree Seaside Villa & Spa, är ett lyxresort för alla smaker, vare sig du reser solo, som par, eller med familj och vänner. Keeree Waree Seaside Villa & Spa ligger inbäddat i ett litet samhälle där de lokala invånarna fortfarande bibehåller sitt levnadssätt som havsnomader. Alla semesteranläggningens 41 villor har uppförts med genuin omtanke om miljön och hänsyn har tagits till att störa naturomgivningarna så lite som möjligt. Villorna har målmedvetet byggts för att...
from
306 kr Book Now Sold out Distance 1.3 km
632803

Baan Klang Aow Beach Resort

Prachuap Khiri Khan, Bankrut

Prachuabkhirikhan 77190
from
556 kr Book Now Sold out Distance 1.9 km
632830

Na Na Chart Ban Krut Resort

Prachuap Khiri Khan, Bankrut

Thongchai, Prachuap Khiri Khan 77110
Na Na Chart Ban Krut Resort är ett strand-boende designat i moderna stilar. Gästerna kan njuta av den långa privata stranden och dess omgivningar av kokospalmer och kristallklart vatten. Anläggningen erbjuder utmärkt och vänlig service med stor omsorg för alla gäster. Resorten lämpar sig för resenärer som söker efter en lugn atmosfär borta från turistmassorna. Eftersom Na Na Chart Ban Krut Resort ligger intill stranden, erbjuds ett brett utbud av fritidsaktiviteter och härlig...
from
250 kr Book Now Sold out Distance 4.3 km
632838

Sirarun Resort

Prachuap Khiri Khan, Tub Sakae

Prachuapkhirikhan 77130
Sirarun Resort ligger intill stranden, nära stadens centrum, och är ett utmärkt alternativ för alla som vill uppleva en avkopplande semester. Detta mysiga resort är idealiskt för familjesemestrar och erbjuder en härlig boendemiljö i vackert naturliga omgivningar. Stadens populäraste attraktioner är dessutom lättillgängliga härifrån.
from
631 kr Book Now Sold out Distance 7.8 km
632201

Rocky Point Resort

Prachuap Khiri Khan, Tub Sakae

Tub Sakae, Prachubkhirikhan 77130
Rocky Point Resort Tub Sakae, i Prachuap Khirikhanprovinsen är ett hotell som byggts i en traditionell landsbygdsarkitektur. Rocky Point Resort erbjuder fullt utrustade rum med vacker utsikt över berg och tropiska trädgårdar. Ett flertal attraktiva turistattraktioner och bra restauranger ligger i närheten av resortet, men Rocky Point är också en av de privata badorterna som ligger närmast Hua Hin Beach. En kort promenad på enbart någon minut tar dig ner till stranden, där du dessutom...
from
437 kr Book Now Sold out Distance 15.5 km
632809

Koh Talu Island Resort

Koh Talu, Prachuap Khiri Khan

Prachuab Khiri Khan 77170
Koh Talu Island Resort, är ett bungalow resort på ön Koh Talu Bangsaphan, i Prachuabkirikhanprovinsen. Koh Talu är en välkänd och populär plats på Gulf of Thailand för dykning i grunt vatten. Koh Talu som ligger i öns centrum, erbjuder boende i kombination med avkoppling och äventyrsaktiviteter. Orörd, vacker natur, en lång strand med ren, vit sand och ett färgglatt hav utmärker detta fantastiska område.
from
1,457 kr Book Now Sold out Distance 30.6 km
632193

Nishaville Resort

Prachuap Khiri Khan, Tub Sakae

Prachuap Khirikhan 77130
Nishaville Resort Tub Sakae är ett mysigt resort som ligger i Prachuabkhirikhan. Dra dig undan folkmassorna och glöm alla vardagsbestyr och bekymmer med en vistelse på Nishaville Resort, som är perfekt beläget på den orörda stranden i HuayYang Village.
from
1,336 kr Book Now Sold out Distance 33.2 km
632836

Pearl By The Sea Resort

Prachuap Khiri Khan, Klongwan

A. Muang , Prachuapkhirikhan
Beläget på en privat strand i Khlong Wan-området, är Pearl By The Sea den perfekta destinationen för ett härligt och avkopplande avbrott. Denna mysiga resort är ett av stadens finaste boende med avkopplande atmosfär och stor gästfrihet. Gäster ges också lätt tillgång till stadens största attraktioner, inklusive Khao Chong Krajok och national parken Hat Wanakorn.
from
369 kr Book Now Sold out Distance 48.8 km
632825

Tri - Shawa Resort

Prachuap Khiri Khan, Klongwan

Prachuap Khiri Khan 77000
Tri Shawa Resort är ett litet boutiquehotell inbäddat i en lugn och privat del av Klongwann City – en traditionell och välbevarad fiskeby i närheten av Prachuap Khiri Khan. Från resorten har du enkel tillgång till många turistattraktioner, inklusive Manao Bay, Chong Krajok Mountain och Lom Muak Hill.
from
645 kr Book Now Sold out Distance 49.7 km