Time is 11:15 in Thailand
från 16 år
2-15 år
Recently searched : hua hin long beach krabi ?htype= samui khram yai island bill resort kohchang thai

Hotels near Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phang Nga, Natai Beach, Phang Nga Thailand

676575

Natai Beach Resort & Spa Phang Nga

Phang Nga, Natai Beach

Phang Nga 82140
Natai Beach Resort & Spa Phang Nga, förenar lyxig komfort, elegant inredning samt avkoppling och förvandlar allt till ett perfekt resort som passar utmärkt för alla resenärer. Resortet ligger på den orörda gyllene sandstranden Natai i Phang Nga. På anläggningen kan besökare njuta av den lugna atmosfären tillsammans med fantastisk natur med tropiska skogar och gummiplantager samt utsikten över havet. Alla rymliga rum är välutrustade och inredda i modern thailändsk stil med både...
from
434 kr Book Now Sold out
676528

The Hotspring Beach Resort & Spa

Phang Nga, Natai Beach

Phang Nga 82120
The Hostspring Beach Resort & Spa ligger längs Natai Beach i distriktet Kok Kloy, i provinsen Phang Nga och erbjuder ett brett utbud av rymliga och lyxiga boenden tillsammans med enastående service och faciliteter.
from
627 kr Book Now Sold out Distance 2.2 km
676592

Le Coral Hideaway Beyond

Phang Nga, Natai Beach

Thai Muang, Phang Nga 82120
Le Coral Hideaway Beyond Phuket ligger på lugna Natai Beach i Phang Nga. Från denna lyxiga resort kan du njuta av en fantastisk utsikt över Andamansjön. Le Coral Hideaway är lätt att ta sig till via en 30-minuters bilresa från Phukets internationella flygplats. Det här är en plats där du verkligen kan uppleva stillheten, släppa all stress och känna sig helt avslappnad.
from
668 kr Book Now Sold out Distance 3.4 km
676333

Aleenta Phuket-Phang Nga

Phuket-Phang Nga, Natai Beach

Takuatung, Phang Nga 77220
Aleenta Resort Phuket-Phang Ngas pool suites ligger precis vid stranden. Med konceptet att bo i naturen, är resortet konstruerat från golv och tak med infällbara glasväggar, för att möjliggöra en fullständig bild av fantastiska Andamanhavet och kommer dessutom med privat jacuzzi och strandterass. Trendigt byggt, högt tak och glasväggar med en dörröppning till ett privat soldäck med stor pool där du kan njuta av den magnifika utsikten över havet. Anläggningen erbjuder bara femton...
from
2,723 kr Book Now Sold out Distance 3.7 km
676579

Waterjade Resort

Phang Nga, Natoey

Taimuang, Phang Nga 82120
Waterjade Resort är belägen i en lugn by i provinsen Phang Nga på västkusten av vid vackra Andamansjön. Anläggningen ligger fint inbäddat med vacker sjöutsikt och grönskande tropisk atmosfär och bara 30 minuter från Phukets flygplats.
from
139 kr Book Now Sold out Distance 4.7 km
676609

Sangsawan Palace Khaolak Resort

Khao Lak, Phetkasem Road

Phang Nga 82190
from
224 kr Book Now Sold out Distance 44.3 km